Usluge poliranja

AQUA NITEO d.o.o.prema potrebi radi poliranje vašeg automobila najkvalitetnijim pastama 3M koja će boju i lak zaštititi te ju učiniti savršeno sjajnom. Cjena je oko 800,00 kn.

U našoj radionici nudimo vam po akcijskoj cjeni kompletno vanjsko pranje vozila, specijalnim šamponom BOXS FOAM CLEANER koja vraća prvobitan sjaj boji. Otapajuči slojevi masnoće, goriva, smoga i kisele kiše koji se nalaze na vozilima nakon vanjskog pranja nanosimo vosak NANO tehnologije. Navedena tehnologija štiti vozilo od atmosferskih nepogoda i održava ga sjajnim najmanje 90 dana.
Karakterizira ga ugodan miris te sprječava nakupljanje prljavštine na karoseriji. To bi bila naša preporuka za zaštitu vašeg vozila.

USLUGA TRAJE OKO 1H | CIJENA JE 200,00 kn

POLIRANJEM  FAROVA  DO BOLJE VIDLJIVOSTI NA CESTAMA                                                                                        

Uvijek ste se pitali koji su razlozi zamučivanja i neprozirnosti vaših farova?

Plastični i stakleni farovi automobila neprestano su izloženi vremenskim utjecajima sunca, kiši, zimi, ledu, naglim promjenama temperature, UV zrakama i kamencu. Uz vremenske utjecaje koji djeluju na farove, tu su neugodni udarci kamenčića i pjeska tijekom vožnje. Sve to nakon nekog vremena ostatvlja trag na vašim farovima koji postaju zamučeni i neprozirni, pa se vidljivost zimi i noću uveliko smanjuje.
Poliranjem mutnih i neprozirnih farova vratit ćete stupanj prozirnosti koji zadovoljavaju tehničke standarde i time automatski dobit veću vidljivost noću. To uvelike povećava vašu sigurnost u prometu.

Posjetite nas i mi ćemo za vas naći najoptimalnije riješenje za vašeg ljubimca.

POLIRANJE FAROVA POTREBNO JE JEDAN DAN UNAPRIJED NARUČITI

USLUGA
TRAJE OKO 2H | CJENA 150,00 kn

 

INFORMACIJE I NARUDŽBE SVAKIM DANOM OD 08:00h – 21:00h | M. 099/213-7877